Azuro Rattan Ø 360x120cm zwembad

Het Azuro Rattan zwembad is verkrijgbaar in de luxe Rattan dubbellaags gecoat stalen uitvoering in 5 verschillende maatvoeringen, voorzien van een dikke 0,5mm liner en 120cm diepte. Dit model wordt geleverd met een duidelijke handleiding voor een vlotte installatie. Dit zwembad is geschikt voor opbouw alsmede inbouw.

€ 549,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2820

Azuro Rattan Ø 360x120cm zwembad

Ruim rond familiezwembad

Dit Azuro Rattan zwembad heeft een standaardformaat met een diameter van 360 cm en een hoogte van 120 cm, ideaal om in de zomer met familie of vrienden te genieten van een lekkere duik. Geniet van een middagje lachen en onbeperkt waterspelletjes in deze Azuro Rattan zwembad.

Zwembaden die van dit Rattan materiaal zijn gemaakt, hebben een vrij lange levensduur dankzij de dubbel gecoate stalen uitvoering van 0,5mm dikte, mits goed verzorgd en onderhouden. Het heeft een zeer elegante en moderne esthetiek, met Rattan versierde wanden die een vleugje verfijning toevoegen. In tegenstelling tot PVC-zwembaden met de gebruikelijke blauwe voering, streeft het Rattan model ernaar zich te onderscheiden van de rest met een unieke esthetiek die niet onopgemerkt zal blijven.

Dit Rattan dubbellaags gecoate stalen zwembad wordt geleverd met een extra dikke liner van 0.5 mm en duidelijke handleiding voor een vlotte installatie en is geschikt voor zowel inbouw als opbouw. 

 

Azuro Rattan Ø 360x120cm zwembad

Om op de grond te worden geïnstalleerd, moet het oppervlak voldoen aan een reeks kenmerken waarmee de structuur kan worden verhoogd. Het moet een stevige, stijve en vlakke vloer zijn, die de stabiliteit van het zwembad garandeert. De aanwezigheid van een betonnen basis is niet essentieel, aangezien het een staalconstructie is,

Als u ervoor kiest om het zwembad in te graven, krijgt u een resultaat dat meer lijkt op dat van een constructiezwembad. Het is een iets meer tijdrovender proces. Om je Azuoro Grpahite zwembad in te graven moet je het gat in de grond maken en rekening houden met de ruimte die nodig is voor de locatie van bepaalde elementen van het zwembad, zoals de skimmer en trapuitrusting.

 

Het ruime ronde familiezwembad bij uitstek.

 

 

Dubbele Coating

Zwembaden die van dit Rattan materiaal zijn gemaakt, hebben een vrij lange levensduur dankzij de dubbel gecoate stalen uitvoering van 0,5mm dikte, mits goed verzorgd en onderhouden. Het heeft een zeer elegante en moderne esthetiek, met Graphite versierde wanden die een vleugje verfijning toevoegen.

 

Dolphin PoolBot PB35

Kenmerken

  • Afmetingen: Ø 360 x 120 cm.
  • Watercapaciteit (90%): 12.000 L.
  • Eenvoudig op te zetten of in te graven.
  • Corrosiebestendig dubbelzijdig behandeld metalen frame.
  • Bekleding van 0,5mm.
  • UV bestendig
  • Uniek rond ontwerp en materiaal.
  • Geschatte montagetijd: 45 minuten
  • Geschatte vultijd: 4 uur
  • Voorbereid voor skimmer plaatsing

 

Meer informatie
Merk Azuro
Kleur Grijs
Hoogte (cm) 120
Diameter (cm) 360
Gewicht 50.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Azuro Rattan Ø 360x120cm zwembad