Wij maken gebruik van de best beveiligde betaalsystemen. Hierdoor worden alle betalingen binnen een beveiligde betaalomgeving gedaan. 

Het is mogelijk om te betalen met: 

 

Meest gebruikte online betaalmethode in Nederland
iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL wordt u vanuit uw betaalomgeving doorgeleid naar uw eigen internetbankier omgeving voor het uitvoeren van de betaling.

Klarna, achteraf betalen. Klarna is een flexibele betaaloplossing, hiermee bieden wij u een uitgestelde betaling aan.

Meest gebruikte online betaalmethode in Belgie.
Mister Cash is één van de meest gebruikte betaalmethode voor online betalen in België. Sinds 2006 is het mogelijk om met Mister Cash online betalingen te doen. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig, op de betaalpagina selecteert u Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan u uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in uw vertrouwde internetbankieromgeving en kunt u inloggen. In het vervolgscherm kunt u vervolgens uw betaling voltooien.

 

SOFORT Banking (voorheen DirectEbanking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Daarnaast werkt SOFORT Banking drempelverlagend omdat u geen account hoeft aan te maken, geen tussenrekening hoeft op te laden en ook geen creditcard nodig heeft. SOFORT Banking voldoet aan hoge veiligheidsnormen m.b.t. online bankieren en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens.

 

Przelewy24, ondersteunt 165 banken en diverse andere betaalmethodes en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van Polen.

Maestro is de SEPA debetkaart van MasterCard en wordt ook wel eMaestro genoemd. eMaestro stelt u in heel Europa in staat om eenvoudig en veilig online betalingen te doen met uw debetkaart. Met eMaestro werkt MasterCard toe naar een Europese betaalmethode, waarmee u in eigen land en over de grens online aankopen kan doen.

Visa en Mastercard zijn wereldwijd geaccepteerde betaalmogelijkheden. Door middel van Visa of Mastercard kunt u eenvoudig en veilig online-betalingen verrichten. Visa en Mastercard zijn de belangrijkste creditcards die maar liefst 99% van de Nederlandse markt dekken en 95% van de internationale markt. Onze creditcard betaalmogelijkheid ondersteunt transacties in verschillende valuta, mede hierdoor zijn de betaalschermen dan ook meertalig van opzet.

V PAY is het SEPA debitcard merk van Visa Europe. Met deze debitcard bent u in heel Europa in staat om veilig en eenvoudig zowel online als offline betalingen te doen. V PAY wordt door talrijke buitenlandse banken uitgegeven. Het is dan geïntegreerd in de lokale bestaande betaalkaartprogramma’s (pinpas) van de deelnemende banken. Veiligheid is van groot belang bij het maken van uw keuze betreffende online betaalmethoden. V PAY maakt net als Visa gebruik van het veiligheidsprotocol Verified by Visa. Dit zorgt voor extra veiligheid bij betalingen met deze betaalwijze.

Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via uw eigen vertrouwde bankomgeving kunt u een betaling voldoen. Wij zorgen voor de rest.