HydroFlyer - Cruiser

De HydroFlyer™ is een geweldige keuze omdat het een milieuvriendelijke manier is om het gevoel van vliegen over het water te ervaren.

De e-foil is 100% elektrisch. Er is geen brandstof nodig, er zijn geen dampen en er ontstaat helemaal geen vervuiling. De e-foil heeft een lithium batterij die de stille motor aandrijft. Het apparaat kan worden opgeladen in elk standaard stopcontact en er is minimaal onderhoud nodig.

De HydroFlyer™ wordt bestuurd via een Bluetooth-controller die aan het stuur van de e-foil is bevestigd. De magie van de HydroFlyer™ die uit het water wordt getild, gebeurt zodra de rijder een snelheid van ongeveer 5-7 km p/uur haalt.

Leverbaar vanaf november/december 2022

Vanaf € 17.999,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
3296

DE VOLGENDE GENERATIE E-FOILS IS HIER!

Een samensmelting tussen een hoverboard, een jetski en een surfplank, de HydroFlyer™ is de meest geavanceerde waterscooter ooit geproduceerd.

Het rijden op de HydroFlyer Cruiser is een geheel nieuwe sport.

Zoals een rijder het omschrijft: "voelt als een kruising tussen diep poeder snowboarden en vliegen zonder enige weerstand, stoten of schokken, gewoon puur glijden" - puur genieten.

Met snelheidsinstellingen die variëren van mild tot wild, en toonaangevende veiligheidsvoorzieningen voor rijders, is de HydroFlyer™ ontworpen voor zowel beginners als professionele sensatiezoekers.

Nu kan iedereen met gemak genieten van 's werelds nieuwste eFoil-rage.

 

Met de volgende generatie technologie van HydroFlyer

 

1. ONTWORPEN VOOR COMFORT


Ergonomisch ontworpen handgrepen, geschept dek voor meer reactievermogen en naar voren gerichte rijderpositie vermindert vermoeidheid van de benen van de rijder tijdens lange sessies.

2. GESTABILISEERD BOARD ONTWERP


Uniek boarddesign snijdt door hakken en minimaliseert water- en luchtweerstand voor gemakkelijk opstijgen en landen. Minder zij-aan-zij-rots maakt het gemakkelijker om te balanceren en vermindert vallen. Minder vallen = meer plezier.

3. SVEILIGHEIDSVLEUGEL & MAST


Unifoil's gepatenteerde Cloud Tech™ Safety Foil-technologie heeft een zachte vleugel en mast met rubberen randen. Tot 5x de impact schokabsorptie van een normale carbon vleugel. Beschermt rijder en uitrusting tegen snijwonden en grote schade.

4. STUUR VOOR STABILITEIT


Afneembaar stuur maakt het balanceren gemakkelijker, vermindert wipeouts en verkort de leercurve voor beginners. Zelfs beginners zonder eerdere ervaring kunnen opstaan ​​en er meteen van genieten. Leertijd = 5 tot 15 minuten max.

5. ENGINEERING VAN WERELDKLASSE


Wetenschappelijk ontworpen en getest door 's werelds toonaangevende draagvleugelbootbedrijf - Unifoil. Onze ultra-efficiënte vleugelontwerpen verminderen de weerstand en zorgen voor maximaal glijden en minder belasting van de batterij. Dit betekent hogere snelheden en een langere rijtijd zonder opladen.

 


 

 


 

Technische specificaties

Ontwerpkenmerken

De HydroFlyer™ is de meest geavanceerde waterscooter ooit gemaakt, met verschillende gepatenteerde veiligheids- en ontwerpkenmerken.

 

AFNEEMBAAR STUUR VOOR STABILITEIT & CONTROLE


Veel beginnende e-foilers hebben moeite met het leren balanceren. Het afneembare stuur zorgt voor 4 contactpunten in plaats van 2, waardoor het veiliger en gemakkelijker te balanceren is. Dit verkort de leercurve aanzienlijk. Zelfs beginners die geen surf-/foilervaring hebben, kunnen opstaan ​​en ervan genieten. Als je eenmaal de basis onder de knie hebt, kun je ervoor kiezen om het stuur aan te houden of los te maken om 'surfstijl' te rijden.

WERELDS EERSTE 'VEILIGHEIDSFOLIE'


Onze Cloud Tech™-veiligheidsvleugel en mast met rubberen randen absorbeert en verlaagt de initiële kracht van de impact tot 5x, waardoor lichamen en apparatuur worden beschermd tegen grote schade. Zachte vleugeltipranden voorkomen grote snij-, schaaf- en schaafwonden, terwijl de structurele integriteit behouden blijft voor prestaties.

ONTWORPEN VOOR RIJCOMFORT


Ergonomisch ontworpen controller en stuurpositionering zorgt voor een ideale rijpositie naar voren gericht en vermindert vermoeidheid van de benen van de rijder tijdens lange sessies.

GESTABILISEERD KAARTONTWERP


Unieke V-vormige neusontwerpen snijden door het water en verminderen de weerstand bij touchdowns. Geminimaliseerde zij-aan-zij-rots maakt het voor beginners gemakkelijker om te balanceren. Minder vallen = meer plezier.


 

Bouwfuncties

De HydroFlyer Cruiser is de meest geavanceerde waterscooter ooit gemaakt, met toonaangevende veiligheids- en ontwerpkenmerken.

 

GEBOUWD VOOR SNELHEID


Stil krachtig aandrijfsysteem met speciaal ontworpen hydrodynamische mast, propeller en degelijk kanaalsysteem stelt de HydroFlyer in staat om snelheden tot 55 km te bereiken als je durft ...

RAPID CONNECT SYSTEEM


Het snelkoppelingssysteem van de HydroFlyer is volledig modulair en uitwisselbaar: dit betekent dat je elk onderdeel van je wing & board-opstelling kunt veranderen, afhankelijk van je humeur, de omstandigheden en je vaardigheidsniveau. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

 


 

Vleugels

's Werelds meest efficiënte draagvleugelvleugels - 100% gemaakt in Australië

De HydroFlyer™ heeft de gouden standaard in draagvleugelboten onder de motorkap. Wetenschappelijk ontworpen en getest door 's werelds toonaangevende draagvleugelbootbedrijf, Unifoil. Getest door toprijders in verschillende omstandigheden over de hele wereld, is 5 jaar R & D in het ontwerp gestopt om maximale snelheid, glijden en efficiëntie te garanderen. Minimale weerstand vermindert de belasting van de batterij, wat resulteert in hogere snelheden, soepelere ritten en een langere levensduur van de batterij. Onze ontwerpen zijn de meest efficiënte e-foil wings op de markt. Vleugelconstructie beschikbaar in full carbon of Cloud Tech ™ carbon + siliconen voor veiligheid.

 • Hydrodynamisch ontwerp maximaliseert de efficiëntie van de folie en vermindert de weerstand, wat resulteert in een langere levensduur van de batterij.
 • Modulair ontwerp maakt het gemakkelijk om masten en vleugelopstellingen te veranderen om uw perfecte combinatie te vinden.
 • Hoogste kwaliteit infusie carbon constructie of Cloud Tech™ carbon + siliconen - Made in Australia.
 • Geavanceerde carbon lay-out zorgt voor een optimale verhouding tussen sterkte en gewicht, waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen van militaire kwaliteit voor sterkte, stijfheid en duurzaamheid.
 • Bereden, getest en afgesteld door toonaangevende watersportprofessionals.

 

Accu

De HydroFlyer™ wordt aangedreven door een in Europa gebouwde supercharged geavanceerde lithium-ionbatterij. Robuust gebouwd om de zwaarste oceaanomstandigheden aan te kunnen, het is de krachtigste elektrische batterij voor zijn grootte die vandaag beschikbaar is.

De levensduur van de batterij is 90 - 120 minuten, afhankelijk van de omstandigheden en rijstijl.

 • Vervangbaar en oplaadbaar
 • 3 uur oplaadtijd
 • Rijtijd van 90-120 minuten
 • Watergekoelde temperatuurregeling
 • 12 maanden garantie
 • Volledig waterdicht en onderdompelbaar
 • Gemaakt om zware oceaanomstandigheden te weerstaan
 • Snel en veilig opladen in een standaard airco-stopcontact
42 AH 2.4 KWH CAPACITEIT 52V NOMINAAL HIGH VOLTAGE 58.8V LOW VOLTAGE 42V

 

Aandrijfsysteem

Ons aandrijfsysteem met directe aandrijving is ontworpen met het oog op veiligheid en hoge prestaties. We hebben een uniek koelsysteem gecreëerd om ervoor te zorgen dat onze batterij en motor met maximale efficiëntie werken voor een langere levensduur van de batterij. Ons realtime feedbacksysteem bewaakt de motor en batterij en stuurt feedback naar de rijder via het lcd-scherm.


 • Kleine en hydrodynamische motorbehuizing ontworpen voor maximaal glijden, efficiëntie en verminderde weerstand.
 • Bijna stil. Minder bewegende delen betekent minimaal geluid.
 • Watergekoelde directe aandrijving gebouwd om de hele dag te draaien.
 • Gelegeerde propellerbladen met beschermingsring voor verbeterde veiligheid, stabiliteit en verminderde trillingen.
 • Weinig onderhoud en gebouwd om lang mee te gaan in zware omstandigheden.

 

Bluetooth Controller

Ergonomisch ontworpen controller kan in de hand worden gehouden of in het stuur passen. Met 5 verschillende snelheidsniveaus en een volledig LCD-scherm is dit een controller waarop u kunt rekenen om lang mee te gaan. Met draadloze bluetooth-connectiviteit, signalering van een geavanceerd boordcomputersysteem ontworpen in Canada.


 • Duel draadloze bediening, gemonteerd en in de hand gehouden.
 • 100% volledig waterdicht.
 • Drijft op het oppervlak en heeft een polsriem in de handheld-modus
 • Veiligheidsvergrendelingssystemen schakelen de motor automatisch uit wanneer de trekker wordt losgelaten of ondergedompeld.
 • HD-scherm geeft batterijduur, rijtijd en meer weer
 • Ergonomisch ontworpen om handkrampen te verminderen
 • Powerful wireless bluetooth technology
VERBINDING
Bluetooth Verbinding
BEDIENING
Trigger Control Throttle (5 snelheidsniveaus)
DISPLAY MODE
LED geeft snelheid en batterijniveau weer

 

Boardconstructie

Het HydroFlyer™-board is verkrijgbaar in 3 maten, passend bij uw gewicht en vaardigheidsniveau. Gemaakt van geavanceerd lichtgewicht waterdicht EPS en koolstofvezelcomposiet. Sterk en robuust genoeg om lange dagen op het strand, zand en zon aan te kunnen. Speciaal gebouwd om tegen een stootje te kunnen, maar toch licht genoeg om van en naar het water te dragen.

HydroFlyer™ Cruiser is ons standaard aanbevolen board dat is gebouwd voor alle soorten en maten, HydroFlyer™ Cloud is ons opblaasbare model dat lichter is voor gemakkelijk reizen en inpakken, en HydroFlyer™ Surf Pro is ons lichtgewicht model voor de sensatiezoeker die maximale snelheid en ontvankelijkheid.

Cruiser:
Grootte: 7'5 x 34
Volume: 160 Liter

Cloud:
Grootte: 6'0 x 30
Volume: 150 Liter

Surf Pro:
Grootte: 5'0 x 25
Volume: 68 Liter


 • Lichtgewicht materialen met hoge dichtheid om het gewicht te verminderen maar de sterkte te behouden.
 • Waterdicht, duurzaam en robuust waterdicht EPS-koolstofvezelcomposiet.
 • Unieke V-vormige neus voor gemakkelijke touchdowns en minder wiebelen van links naar rechts.
 • Modulair verwisselbaar bord en vleugelopties voor alle vaardigheidsniveaus.
 • Volledig waterdichte behuizing om elektronica in te huisvesten
GARANTIE
12 maanden garantie op alle onderdelen

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Als ik mijn HydroFlyer™ beschadig, valt dit dan onder de garantie?

We bieden volledige garanties op fabrieksfouten, maar dekken geen slijtage door normaal gebruik of het raken van vuil. Vaak is schade aan board en/of hydrofoil klein en kan deze eenvoudig worden gerepareerd


Hoe leer ik HydroFlyer™ gebruiken?

We raden alle rijders aan om voor je eerste rit de meegeleverde instructiehandleiding te lezen en deze snelstartgids en instructievideo te bekijken. Je zult merken dat het vrij eenvoudig te leren is en veel gemakkelijker als je de instructievideo hebt gezien.


Hoe ziet de leercurve er uit?

De meeste van onze rijders krijgen het binnen 5-15 minuten onder de knie. De normale leercurve van e-foiling hangt af van de rijder, zijn fitnessniveau en zijn ervaring in andere sporten die balans vereisen, zoals surfen en snowboarden. Voor een complete beginner die het nog nooit eerder heeft geprobeerd, duurt het normaal gesproken een paar dagen om normaal e-foilen te leren. Door ons gepatenteerde stuur dat meer contactpunten toevoegt, hebben we die leercurve echter aanzienlijk verminderd. De langste die we hebben gezien was 30 minuten. Dat is een enorme vermindering van de leercurve. Bekijk onze video over het gebruik van de HydroFlyer™ om u te helpen uw de leercurve te verminderen.


Wat is de topsnelheid van de HydroFlyer™?

Dat hangt af van het gewicht van de rijder, de omstandigheden en de vleugelopstelling. Verschillende van onze rijders hebben echter snelheden van meer dan 55 km/u gehaald. Geloof ons, dat is heel, heel snel. Daarna beginnen de dingen eng te worden.


Welke opstelling is geschikt voor mij?

Ga voor directe hulp naar de configuratiepagina voor informatie over welke maat en setup geschikt is voor jouw lichaamstype, vaardigheidsniveau enz. Of neem gerust contact met ons op voor advies en hulp bij het kiezen van het perfecte board.


Is de HydroFlyer gevaarlijk? Is het veilig voor mij en mijn gezin?

E-foilen in het algemeen kan worden beschouwd als een 'extreme sport'. We hebben echter verschillende optimalisaties aangebracht in onze ontwerpkenmerken die het risico aanzienlijk minimaliseren in vergelijking met de andere e-foils op de markt.

Bijvoorbeeld,

1) Het toevoegen van een gepatenteerde siliconen randveiligheidsfolie om impact te absorberen en de scherpte van de vleugeltips te verminderen, is een game-changer.

2) Het hebben van een inflatable board vermindert het gewicht en absorbeert de impact.

3) De introductie van het stuur zorgt voor 4 contactpunten in plaats van 2, wat helpt bij het evenwicht en de stabiliteit van de rijder, waardoor wipeouts tijdens het leren aanzienlijk worden verminderd.

4) De HydroFlyer™ wordt automatisch uitgeschakeld nadat de controller het water aanraakt of wanneer de trekker wordt losgelaten.

De HydroFlyer™ is de veiligste e-foil die op de markt verkrijgbaar is, terwijl hij nog steeds spannend is en veel plezier biedt voor het hele gezin!


Heb ik een licentie en registratie nodig om de HydroFlyer te gebruiken?

regelgeving hieromtrent verschillen van land tot land. Op de meeste plaatsen is HydroFlyer™ vrijgesteld van registratie en wordt het beschouwd als een surfvaartuig, maar op sommige plaatsen is registratie als vaartuig vereist. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om op de hoogte te zijn van de lokale regelgeving en deze na te leven.


Is er een leeftijds- of gewichtslimiet voor het gebruik van de HydroFlyer™?

Leeftijd: Over het algemeen raden we kinderen ouder dan 12 jaar aan om de HydroFlyer™ te gebruiken, hoewel we hebben gezien dat jongere kinderen een geweldige tijd hebben onder strikt toezicht van een volwassene en training hebben gekregen over hoe ze ermee moeten rijden. Gewicht: Alle gewichtsklasse kunnen de HydroFlyer™ gebruiken. Hoe zwaarder je bent, raden we aan om voor het grootste board te gaan, de Cruiser die meer drijfvermogen heeft.


Moet ik tijdens het rijden een reddingsvest en veiligheidsuitrusting dragen?

We raden alle rijders aan om tijdens het rijden een reddingsvest of persoonlijk drijfmiddel en helm te dragen om veilig te blijven.


Kan de HydroFlyer™ worden gebruikt bij het breken van golven?

Ja, het kan. We raden u echter af dit te doen en u doet dit op eigen risico. Wanneer u op brekende golven en wegvagen rijdt, kunt u gemakkelijk uzelf verwonden, anderen pijn doen, uw HydroFlyer™ breken of laten overstromen. Daarom raden wij het af om in golven te rijden. Rollende golven zwellen in diep water weg van de krul en is meer aan te raden. Probeer ook uit de buurt te blijven van ondiepe plaatsen, want dat is een zekere manier om uw HydroFlyer™ te beschadigen.


Mag ik mijn HydroFlyer™ meenemen in het vliegtuig?

Helaas kunnen lithiumbatterijen vanwege nieuwe regelgeving niet mee op vluchten. U dient normaliter de accu via speciaal transport vooruit te sturen of neem anders contact op met uw luchtvaartmaatschappij.


Hoe lang gaat de batterij mee op één lading?

Dat varieert afhankelijk van het gewicht van de rijder, de vleugel en de omstandigheden. We kunnen zeggen dat één lading minstens 90 minuten en vaak meer dan 2 uur meegaat, op voorwaarde dat er geen spanning en weerstand is die de batterij extra belast.


Wat gebeurt er als mijn batterij leeg is en of hij breekt in zee?

De HydroFlyer™-batterij en -motor zijn gebouwd om lang mee te gaan en de zwaarste oceaanomstandigheden te weerstaan. Onze batterij is de beste in zijn klasse en is duizenden uren getest onder intensief gebruik. Net zoals wanneer het brandstoflampje op je auto gaat branden wanneer je bijna leeg raakt, geeft de batterij van de HydroFlyer™ wanneer hij bijna leeg raakt je een ruime waarschuwing op de controller om je te laten weten dat het tijd is om terug te keren voor een lading. Als het laag genoeg is, schakelt de batterij over naar de energiebesparende modus om u te laten weten dat het tijd is om binnen te komen. We raden altijd aan om een ​​spotter op het land te hebben en binnen oogafstand tot de kust te blijven voor het geval er ongelukken gebeuren of iets misgaat.


Zijn alle vleugels, mast, voortstuwing en board compatibel?

Ja, al onze ontwerpen zijn modulair, rijders kunnen al onze vleugels en boards gebruiken om bij elkaar te passen, waardoor je eindeloze opties hebt.


Opladen

Hoe laad ik mijn HydroFlyer™-batterij op en hoe lang duurt het?

U koppelt eenvoudigweg de batterij los van het bord, steekt vervolgens de stekker van het oplaadapparaat in de batterij en steekt vervolgens in een standaard AC-stopcontact. Normaal opladen duurt ongeveer 2-3 uur, afhankelijk van de locatie.


Hoe onderhoud ik mijn HydroFlyer™?

Onderhoud is zeer eenvoudig en minimaal op de HydroFlyer™. Na gebruik raden we aan de batterij los te koppelen en uit het bord te halen, schoon te maken met zoet water en vervolgens op een koele plaats buiten direct zonlicht te bewaren. Onze componenten en kabels zijn drievoudig afgedicht en waterdicht samengesteld uit roestbestendige materialen die zijn ontworpen om niet te eroderen tijdens gebruik.


Kan ik onderdelen apart kopen?

Ja, alle onderdelen zijn apart verkrijgbaar. Ons HydroFlyer™ eBoard is modulair en past op al onze vleugels.

Meer informatie
Merk HydroFlyer
Kleur Wit
Hoogte (cm) 86,3
Lengte (cm) 228,6
Gewicht 29.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HydroFlyer - Cruiser
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!