Papst kabellegger KV-1

Professionele kabellegger van Papst voor het leggen van perimeterdraad. Werkt zeer snel en eenvoudig tot 1500 meter op een volle acculading. U hoeft geen draadpennen te gebruiken aangezien deze kabellegger het perimeterdraad tot 6cm onder de graszoden aanbrengt. Er is dus ook geen gevaar voor het eventueel verticuteren van uw gazon.
Portable Winch PWM 600MH - Li

Portable Winch PWM 600MH - Li

Kabellegger - licht en practisch

Kabellegger - licht en practisch

€ 5.299,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2765

Met de KV-1 kabellegmachine wordt het werkgebied van de robotmaaier snel en nauwkeurig gedefinieerd. Dankzij de krachtige elektromotor op batterijen is het ook mogelijk om 's avonds, op zon- en feestdagen zonder geluidsoverlast te werken. De installatiesnelheid is traploos variabel, daarnaast maakt de hoge topsnelheid het mogelijk om het gebied van een voetbalveld in ongeveer 20 minuten opnieuw te bedraden.

Het robuuste ontwerp garandeert een lange levensduur. De handgreephoogte is instelbaar en kan worden aangepast aan de gewenste werkpositie. Snijgereedschappen kunnen eenvoudig en snel worden vervangen. Met het handvat neergeklapt kan de KV-1 ruimtebesparend worden vervoerd in de auto.

Tegelijkertijd wezen ze op een ander onverslaanbaar voordeel van de KV-1 dit in tegenstelling tot benzine-aangedreven apparaten, elimineert de KV-1 de enorme trillingsbelasting op het werk. De polsen blijven hierdoor gespaard.

Kenmerken

  • Snijwiel en laagploeg zijn na slijtage eenvoudig te verwisselen.
  • Het gazon wordt nauwelijks beklad door het legwerk.
  • Als er trappen in een tuin zijn, kan de KV-1 ze beklimmen.
  • Stil in gebruik - geen geluidsoverlast.
  • Handvat traploos regelbaar
  • Veilig dankzij noodschakelaar.
  • Krachtige motor 24V / 750W.

Meer informatie
Merk Papst
Kleur Geel
Breedte (cm) 63
Hoogte (cm) 81
Lengte (cm) 84
Gewicht 92.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Papst kabellegger KV-1
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!