De meest gestelde vragen per produktgroep

Klik op de produktgroep waarover u meer informatie wenst zoals Robotmaaiers, Onderwaterscooters, LEGO, Zwembaden, Zwembadrobots.

 

ZWEMBADROBOTS

Twee- en vierwiel aangedreven zwembadrobot met super krachtige en constante zuigkracht. Lichter bij het verlaten van het water en bedienbaar op afstand dankzij de iAqualink App. Het omvat het elektronische Gyro-systeem om te voorkomen dat de 21 meter lange drijvende kabel verslechtert als gevolg van mogelijke knopen die kunnen optreden tijdens de reinigingscycli en om de prestaties van dit robotmodel verder te optimaliseren. Bodem, wanden en waterlijn reiniging voor zwembaden tot 120 m² en goed hechtende PVA-borstels.

 

ZWEMVIJVER REINIGING

10 tips voor effectieve zwemvijver reiniging. Afhankelijk van de grootte van de zwemvijver en de uit te voeren werkzaamheden zijn verschillende zwemvijver reinigingsapparatuur en accessoires voor vijverreiniging nodig.

 

ROBOTMAAIERS

De robotmaaier krijgt een vaste plek in de tuin (volautomaat) of wordt handmatig op het gazon geplaatst (halfautomaat). In de vorm/contour van het gazon wordt op 10-30cm van de kant (verschillend per type robotmaaier) eenmalig een kabel in of op het gazon gelegd welke na korte tijd niet meer zichtbaar is en waar u geen last van hebt tijdens het tuinieren. De robotmaaier gaat willekeurige baantjes maken binnen de bekabeling tot een bepaalde tijd is verstreken. De robotmaaier maait het volledige gazon, dus ook de randen.

 

PERIMETERDRAAD SOORTEN

Perimeterdraad van Bosscom gemaakt van de allerhoogste materialen - betere geleiding - op de praktische kabelhaspel. Deze is gemaakt om het afrollen makkelijker te maken en voorkomt tevens dat de kabel in de knoop raakt.

 

Bereken uw gazonoppervlak met Google

Bij het kopen van een robotmaaier is het belangrijk om te weten hoe groot het gazonoppervlak is. Om de grootte van de tuin te meten, biedt Google Maps een handig hulpmiddel aan: afstandsmeting.

 

ONDERWATERSCOOTER

Ontdek de oneindigheid in de onderwaterwereld tot een diepte van 40 meter. Innovatiet ontworpen onderwaterscooters en drones in de voorhoede van onderzoek en ontwikkeling op het gebied van industriële technologie. We zijn vastbesloten om een ​​nieuwe levensstijl te creëren door de onderwaterwerelden te verkennen..

 

PLEO RB

Pleo reageert op je gedrag, maar is ook zelfstandig. Net als een echt huisdier verliest ze soms haar aandacht voor je en gaat ze uiteindelijk zelfs lopen om de ruimte te verkennen. Pleo is een dinosaurus die je vanaf het moment dat je hem uitpakt op moet voeden.

 

ZWEMBAD SOORTEN

Er bestaan tal van types en soorten zwembaden. We kunnen ze onderscheiden volgens constructiemethode en soort techniek m.b.t. het afvoeren van het zwembadwater. We noemen de inbouw zwembaden "bouwkundige zwembaden" en de opbouw zwembaden "opzetzwembaden".

 

ZWEMBAD ALARM BLUEFOX ST1

Een symbiose van mechanische en elektronische engineering uit Zwitserland. BlueFox ST1 kan uw leven redden.

 

ZWEMBADWATER TESTEN

Voor het testen van uw zwembadwater zult u enig meetwerk moeten verrichten. Zo moet u bijvoorbeeld metingen uitvoeren voor de volgende zaken: de pH-waarde, de temperatuur, de calciumhardheid en de alkaliteit.

 

ZWEMBAD ZOMERKLAAR

Lopen de temperaturen weer op tot zomerse waarden, dan wilt u natuurlijk weer zo snel mogelijk van uw mooie zwembad genieten. Dit kan al vroeg in het seizoen plaatsvinden, u begint dan met de nodige voorbereidingen. De controle van uw zwemwater is daarbij erg belangrijk. Hoe maakt u uw zwembad zomerklaar, volg hiervoor stapsgewijs de volgende stappen.

 

ZWEMBAD WINTERKLAAR

Zodra de zomer bijna definitief voorbij is, sluiten we daarna ook het zwembadseizoen af. Dat wil echter niet zeggen dat uw zwembad de komende maanden geen aandacht nodig heeft. Het winterklaar maken van het zwembad gebeurt meestal aan het einde van het zwemseizoen, in de maanden oktober, november of wanneer de temperatuur van het zwembadwater onder de 12° zakt.

 

SOLAR TUINDOUCHE

Een Solardouche straalt een en al rust en elegantie uit in uw tuin en is voorzien van een grote aluminium tank van maar liefst 40 liter waterinhoud en solarwerking aan binnen en buitenzijde van de douche. De watertank wordt door de straling van de zon opgewarmd, waardoor u kunt genieten van lekker warm water. Met de mengknop kunt u de watertemperatuur regelen.

 

WAVE JAM JETBOARDS

Het Wave 156 Jetboard is ontworpen om u een stimulerende ervaring te geven tijdens het vliegen door het water. Geweldig om de kust te ontdekken, vaar vanaf het strand of vanaf de achterkant van de boot om ongerepte eilanden te verkennen. Met de Wave Jam vang je alle golven en heb je het gevoel overal te surfen.

 

SWII JETBOARDS

Verbeter uw ervaring bij het zwembad en op het strand. Ontspan en laat de Swii het werk voor u doen. Verbeter uw zwembad- en strandervaring. Ontspan en laat de Swii het werk voor u doen. Eindeloos entertainment voor alle gezinsleden, vergeet de opblaasbare spellen en zeg hallo tegen Swii. Het leukste zwemboard.

 

OPBLAASBARE SPA

Ervaar het gemak van een opblaasbare SPA. Binnen 15 minuten opgezet met eenvoudige instructies. Heerlijk ontspannen in uw eigen omgeving, voorzien van een luxueuze uitstraling door zijn afwerking. Geniet van de krachtige massage bubbels, handmatig te bedienen.

 

ROBOTSTOFZUIGER

Robotstofzuigers met een eventuele dweilfunctie zijn uitgerust met innovatieve functies. Met de "iTech Laser Cyclon"-technologie scant de robotstofzuiger met dweil zijn omgeving en slaat een exacte kaart van de kamers op. Met deze informatie berekent hij de meest efficiënte reinigingsroute.

 

ROBOT RUITENREINIGING

De nieuwse Hobot ruitenreinigers zijns de perfecte robots voor het reinigen van ramen voor ingelijste en niet-ingelijste glasoppervlakken. Het zijn de eerste in zijn soort die zijn uitgerust met een ultrasoon sproeisysteem. Via een zijdelings geïntegreerde watertank spuit de glasreinigingsrobot water of een reinigingsvloeistof op het glas. Bovendien is de raamrobot optimaal aangepast aan oneffen oppervlakken.

 

LEGO LEERSYSTEEM

Stoom leerlingen klaar voor de toekomst met de juiste vaardigheden en laat hen uitgroeien tot zelfverzekerde individuen die hun hele leven blijven leren door hen met het nieuwe LEGO® Leersysteem eindeloos veel praktische, speelse STEAM-lessen te bieden.

 

HOE WERKT EEN eFOIL ?

Heb je ooit met een board boven het water gevlogen met snelheden van meer dan 30 km per uur?