Zodiac Vortex RV 5300 4WD - zwembadrobot

De Zodiac Vortex RV 5300 4WD - zwembadrobot is een echte top innovatie van Zodiac. Met zijn VORTEX-technologie voor een constante en krachtige cyclonale aanzuiging is hij de meest intelligente van alle Vortex-robots. En dankzij zijn vierwielaandrijving kan de Zodiac Vortex RV 5300 4WD - zwembadrobot obstakels overwinnen en grip vinden op elk bodemtype, voor een onberispelijke reiniging met een maximum aan comfort. 

Met de aanschaf van de Zodiac Vortex RV 5300 4WD - zwembadrobot geniet u van:
Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
"14 dagen bedenktijd"

 

€ 1.099,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
3158

De Zodiac Vortex RV 5300 4WD - zwembadrobot is een echte top innovatie van Zodiac, reinigt de bodem, wanden en waterlijn voor zwembaden tot 15 meter.

Zodiac Vortex RV 5300 4WD - zwembadrobot voor bodem, wanden en waterlijn reiniging in zwembaden tot 15 meter.

Elektrische robot voor optimale reiniging en onderhoud van zwembaden met 3 verschillende reinigingscycli en uitgerust met de nieuwste generatie technologie.

 

Zodiac Vortex RV 5300 4WD - zwembadrobot

Vierwiel aangedreven zwembadrobot met super krachtige en constante zuigkracht. Lichter bij het verlaten van het water. Het omvat het elektronische Gyro-systeem om te voorkomen dat de 18 meter lange drijvende kabel verslechtert als gevolg van mogelijke knopen die kunnen optreden tijdens de reinigingscycli en om de prestaties van dit robotmodel verder te optimaliseren. Bodem, wanden en waterlijn reiniging voor zwembaden tot 80 m² en goed hechtende PVA-borstels.

 

Hij wordt aangedreven door vier aangedreven wielen - 4WD - en een extra oscillerende borstel.

Deze zwembadrobot met filtersysteem is uitgerust met een filtermand van 5 liter en is via de bovenzijde te breiken.

Filterreiniging

Gemakkelijke toegang en reiniging van het filter. Om het u gemakkelijker te maken, is het filter toegankelijk vanaf de bovenkant van de reiniger en is het zeer eenvoudig te reinigen, waarbij contact met vuil wordt vermeden..

Vermogen

Extra grote zuigcapaciteit. Zodiac Vortex RV 5300 4WD - zwembadrobot staat garant voor een perfecte reiniging op grote schaal. Dankzij de extra brede zuigmond en het filter met een inhoud van 5 liter kan de reiniger allerlei soorten afval opzuigen en opslaan met maximaal gebruikscomfort.

Active brush system

All-terrain reiniger

De 4 aandrijfwielen zorgen ervoor dat de Zodiac Vortex RV 5300 4WD - zwembadrobot een perfecte hechting aan de zwembadwanden heeft. Het past zich aan alle soorten coatings aan en overwint gemakkelijker obstakels.

Belangrijkste voordelen:

  • Efficiëntie in het te reinigen oppervlak.
  • Draai patronen die zijn geprogrammeerd om klitten van kabels te voorkomen.
  • Zodiac Vortex, gemaakt om de navigatie van de robot te verbeteren en de efficiëntie te maximaliseren, heeft het nieuwe intelligente algoritme GYRO System gelanceerd.
  • Het bevindt zich in het beheercircuit van de GYRO-robot en heeft de functies die vergelijkbaar zijn met een elektrische gyroscoop als de nieuwste mobiele apparaten.

 

Swivel

Een Swivel is een mechanisme waarmee de kabel tijdens het reinigen niet in de war raakt. Hierdoor is de zwembadrobot efficiënter en makkelijker op te bergen. Daarnaast wordt er een standaard meegeleverd om ervoor te zorgen dat de robot veilig kan worden opgeborgen. Hier kan de kabel ook opgehangen worden.

De extra vibrerende borstel

De extra vibrerende borstel ondersteunt het gereinigde oppervlak voor een onberispelijk resultaat.

Active brush system

Luxe transportwagen

Met de Zodiac Vortex RV 5300 4WD - zwembadrobot wordt er een luxe transportwagen meegeleverd. Een degelijk hulpmiddel voor het verplaatsen van uw kostbare bezit.

 

Zodiac Vortex OV 5300 SW 4WD - zwembadrobot

Zodiac Vortex RV 5300 SW 4WD - zwembadrobot

Zodiac Vortex RV 5480iQ 4WD zwembadrobot

 
Afmetingen zwembad 15x6 15x6 15x7
Reiniging Bodem / Wanden / Waterlijn Bodem / Wanden / Waterlijn Bodem / Wanden / Waterlijn
Reinigingscyclus 1,5h (Bodem) 2,5h (Bodem, Wanden, Waterlijn) 1,5h (Bodem) 2,5h (Bodem, Wanden, Waterlijn) 0,5 -3,5h (Bodem, Wanden, Waterlijn)
Afstandsbediening nee nee via APP
Kabellengte 18 meter 18 meter 18 meter incl. Swivel
Aantal Reinigingsrollen 1 van PVC 1 van PVC 1 van PVC
Filtratie Filtratie 100 micron, Capaciteit 5 liter Filtratie 100 micron, Capaciteit 5 liter Filtratie 100 micron, Capaciteit 5 liter
Aantal motoren Totaal 3 Motoren: 1 Filtratie - 2 Tractie motoren Totaal 3 Motoren: 1 Filtratie - 2 Tractie motoren Totaal 3 Motoren: 1 Filtratie - 2 Tractie motoren
4WD Inclusief Inclusief Inclusief
Capaciteit 16m3 /h 16m3 /h 16m3 /h
Gewicht 9,5 Kg 9,5 kg 10,5 kg
Transportwagen Inclusief Inclusief Inclusief
Garantíe 5 jaar 5 jaar 5 jaar

 

Meer informatie
Merk Zodiac
Kleur Blue
Breedte (cm) 43
Hoogte (cm) 27
Lengte (cm) 48
Gewicht 8.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zodiac Vortex RV 5300 4WD - zwembadrobot
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!