BORA DRIVE TOP APP zwembadrobot - model 2022

Breng het reinigen van uw zwembad naar een hoger niveau met de BORA DRIVE TOP APP zwembadrobot. Aquabot heeft de nieuwste technologie verwerkt in de Bora serie. De Aquabot BORA DRIVE TOP APP werkt voor u en reinigt de bodem, wanden en de waterlijn zeer grondig voor zwembaden tot 12 meter en is tevens voorzien van een APP ondersteuning. 

Met de aanschaf van de BORA DRIVE TOP APP zwembadrobot geniet u van:
Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
"14 dagen bedenktijd"

€ 1.299,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
3155

BORA DRIVE TOP APP zwembadrobot - model 2022

Absolute prestaties in zwembadreiniging

De BORA DRIVE TOP APP zwembadrobot reinigt de wanden, de bodem en de waterlijn en dankzij de Powerstream en Dual Drive technologieën grijpt de BORA DRIVE TOP APP zwembadrobot op een slimme manier de wanden vast.

De waterstroom aan de bovenkant zorgt voor een effectievere reiniging van de waterlijn doordat deze zwembadrobot makkelijker kan bewegen. Dit model is geschikt voor alle soorten ondergronden en voor zwembaden tot 12 meter.

 

BORA DRIVE TOP APP zwembadrobot

Geniet van een nieuwe ervaring. Zorg voor een grondige reiniging van uw zwembad, inclusief de bodem, wanden en waterlijn. Met volledige dekking, ongeacht obstakels, vormen of hellingen.

Absolute prestaties in zwembadreiniging

 

Aquabot APP

Hoe werkt de mobiele applicatie van de BORA DRIVE TOP APP zwembadrobot?

Maak verbinding met de nieuwe RC-applicatie en via de Bluetooth-verbinding, beschikbaar in de App Store en Google Play, wordt uw mobiele telefoon een afstandsbediening waarmee u: de robot kunt besturen, de starttijd kunt programmeren, verschillende reinigingsprogramma's kunt programmeren. cycli, de vorm van het zwembad bepalen, alarmen ontvangen alsof het filter van de robot vol is, of relevante informatie raadplegen over de status van de robot, zoals bedrijfsuren, spanning, stroom, etc.

 

 

Kenmerken en voordelen

  • 5 jaar garantie.
  • Reinigt alle soorten zwembadbodems- en vormen.
  • Reinigt bodem, wanden en de waterlijn in 1,5, 2 of 2,5 uur
  • Uitstekende reiniging dankzij de 2 borstels aan de onderkant
  • Voorzien van grove en ultrafijne filterpatronen in handige filtercartidges.
  • Voorzien van een anti-obstakelsysteem met motorbeveiliging.
  • De filtercartridges zijn groot en toegankelijk van bovenaf.
  • Voorzien van een swivel die voorkomt dat de kabel in de knoop raakt.
  • Kabellengte 16 meter.

 

Gyroscoop

De BORA DRIVE TOP APP is voorzien van een gyroscoop om te voorkomen dat de 18 meter drijvende kabel verslechtert als gevolg van de mogelijke knopen die kunnen worden veroorzaakt tijdens de reinigingscycli en om de prestaties van de zwembadrobot verder te optimaliseren..

4D Hyperfine-vezelfilter

De BORA DRIVE TOP APP wordt geleverd met een 4D Hyperfine-vezelfilter. Deze bestaan uit een vierdimensionaal doekfilter waarvan de krullen alle microdeeltjes vasthouden. Deze filtratie levert een reinigingsniveau tot 4x beter dan normale filtercartridges en vergemakkelijkt het reinigen van de cassettes..

Active brush system

Swivel

De BORA DRIVE TOP APP zwembadrobot wordt standaard geleverd met een Swivel, een mechanisme waardoor de kabel niet in de war raakt tijdens het schoonmaken. Hierdoor is de zwembadrobot effectiever en kan gemakkelijker opgeborgen worden.

Ontdek de meest uitzonderlijke ervaring

 
Meer informatie
Merk BORA
Kleur Oranje
Breedte (cm) 43
Hoogte (cm) 27
Lengte (cm) 37
Gewicht 8.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BORA DRIVE TOP APP zwembadrobot - model 2022
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!