Azuro 300 Ø 360x90cm + Skimfilter 2000 zwembadtrap

Het Azuro 300 zwembad wordt geleverd inclusief een skimfilter 2000 en een 3 treden trap in een blauw uitgevoerde dubbellaags gecoat stalen uitvoering voorzien van een 0,3mm liner en 90cm diepte. Dit model wordt geleverd met een duidelijke handleiding voor een vlotte installatie. Dit zwembad is geschikt voor opbouw alsmede inbouw.

Azuro VAR 400 DL Ø 360x120cm zwembad - complete set

Azuro VAR 400 DL Ø 360x120cm zwembad - complete set

Azuro VAR 404 DL 550x370x120cm ovaal zwembad

Azuro VAR 404 DL 550x370x120cm ovaal zwembad

€ 389,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2813

Azuro 300 Ø 360x90cm zwembad incl. skimfilter en trap

Ruim rond familiezwembad

Dit Azuro 300 zwembad heeft een standaardformaat met een diameter van 360 cm en een hoogte van 90 cm, ideaal om in de zomer met familie of vrienden te genieten van een lekkere duik. Geniet van een middagje lachen en onbeperkt waterspelletjes in dit Azuro zwembad die compleet wordt geleverd met een skimfilter en een 3 treden trap.

Zwembaden die van dit materiaal zijn gemaakt, hebben een vrij lange levensduur dankzij de dubbel gecoate stalen uitvoering van 0,4mm dikte, mits goed verzorgd en onderhouden. Het heeft een zeer elegante en moderne esthetiek, met blauw versierde wanden die een vleugje verfijning toevoegen. In tegenstelling tot PVC-zwembaden met de gebruikelijke blauwe voering, streeft dit complete model ernaar zich te onderscheiden van de rest met een unieke esthetiek die niet onopgemerkt zal blijven.

Dit Azuro 300 dubbellaags gecoate stalen zwembad wordt geleverd met een extra dikke liner van 0.5 mm en duidelijke handleiding voor een vlotte installatie, skimfilter en een 3 treden trap en is geschikt voor zowel inbouw als opbouw. 

 

Azuro 300 Ø 360x90cm zwembad incl. skimfilter en trap

Om op de grond te worden geïnstalleerd, moet het oppervlak voldoen aan een reeks kenmerken waarmee de structuur kan worden verhoogd. Het moet een stevige, stijve en vlakke vloer zijn, die de stabiliteit van het zwembad garandeert. De aanwezigheid van een betonnen basis is niet essentieel, aangezien het een staalconstructie is,

Als u ervoor kiest om het zwembad in te graven, krijgt u een resultaat dat meer lijkt op dat van een constructiezwembad. Het is een iets meer tijdrovender proces. Om je Azuro 300 zwembad in te graven moet je het gat in de grond maken en rekening houden met de ruimte die nodig is voor de locatie van bepaalde elementen van het zwembad, zoals de skimmer en trapuitrusting.

 

Het ruime ronde familiezwembad bij uitstek.

 

 

Skimfilter 2000

Het zwembad wordt geleverd met een inhang skimmer die 2.000 liter water per uur kan filteren via een filterpatroon. Deze skimmer is heel eenvoudig te installeren, we hoeven hem alleen maar aan een van de randen van het zwembad te bevestigen en hem te verbinden met het stroomnet.

 

 

Dubbele Coating

Binnenin de liner met een dikte van 30/100, met een elegant blauw, zowel van binnen als van buiten. De LAGOON-coating is bestand tegen ultraviolette stralen, waardoor uw zwembadwater er donkerblauw uitziet.

Dit zwembad vereist geen technische kennis, noch heeft u professionele gereedschappen en vaardigheden nodig om het zwembad te installeren. Je hoeft alleen de instructies goed op te volgen, de montage duurt slechts enkele uren.

Het is geproduceerd uit staal dat is gecoat met zes beschermende lagen van in totaal 0,4mm dikte om corrosie te voorkomen. De esthetiek is blauw. In tegenstelling tot andere zwembaden zijn ze duurzaam in vergelijking met opblaasbare zwembaden en PVC-zwembaden dankzij hun metalen platen aan de buitenkant die het interieur beschermen tegen beschadiging. Hierdoor zijn ze ook het meest duurzaam en betrouwbaar.

Kenmerken

 • Afmetingen: Ø 360 x 90 cm.
 • Watercapaciteit (90%): 9.000 L.
 • Eenvoudig op te zetten of in te graven.
 • Corrosiebestendig dubbelzijdig behandeld metalen frame.
 • Bekleding van 0,3mm.
 • UV bestendig
 • Uniek rond ontwerp en materiaal.
 • Geschatte montagetijd: 45 minuten
 • Geschatte vultijd: 3 uur
 • Inclusief skimfilter 2000
 • Inclusief 3 treden trap

 

Meer informatie
Merk Azuro
Kleur Blue
Hoogte (cm) 90
Diameter (cm) 360
Gewicht 70.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Azuro 300 Ø 360x90cm + Skimfilter 2000 zwembadtrap