Bosch Indego M 700 robotmaaier

Laat het gazon maar over aan de Bosch Indego. De Indego maait uw gazon, vindt zelf zijn weg en levert altijd een perfect maairesultaat. Hoe doet de Indego dit? Heel simpel met 'Logicut'. Het intelligente navigatiesysteem brengt automatisch exact uw tuin in kaart, berekent de kortst mogelijke route en laat de machine maaien in geordende, parallelle banen..

Met de aanschaf van de Bosch Indego M 700 robotmaaier geniet u van:
Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
"14 dagen bedenktijd"

Bosch Indego S+ 500 robotmaaier - 500m²

Bosch Indego S+ 500 robotmaaier - 500m²

Bosch Indego M+ 700 Connect robotmaaier

Bosch Indego M+ 700 Connect robotmaaier

€ 949,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2411
 

Bosch Indego M700: robotgrasmaaier met intelligente navigatie


 
 

De robotgrasmaaier Indego 700 is uitgerust met een intelligent navigatiesysteem, de zogenaamde "LogiCut". Hier rijdt de robot eerst langs de gelegde grensdraad langs de randen van het gazon, en rijdt dan over het gazon "track by track". Op deze manier werkt de robotmaaier sneller en efficiënter dan andere modellen die volgens het willekeurige principe werken. De speciale wielen geven voldoende grip op vochtig gras of gladde grond, waardoor ook het gazon wordt beschermd.

Indego M 700 met borstelloze motor en verwisselbare batterij

Het Bosch Indego M700 model is uitgerust met een borstelloze wiel- en freesmotor. Hierdoor kan de robotgrasmaaier efficiënter maaien en wordt een langere levensduur als gevolg van de borstelloze wiel- en freesmotor. Een ander hoogtepunt is een vervangbare batterij voor dit model. U de 2.5Ah 18V batterij zelf vervangen zonder de robotmaaier terug te geven aan het technische serviceteam. De Bosch Indego M700 maakt deel uit van het Bosch "Power for All" 18 V systeembereik > Uitgerust met een batterij die voor veel Bosch-producten kan worden gebruikt.

Indego M 700 with brushless motor and exchangeable batteryIndego M 700 with brushless motor and exchangeable battery
Systematic mowing processSystematic mowing process

Systematisch maaiproces

Met zijn innovatieve navigatie werkt de robotgrassnijder systematisch en rijdt de gazon "lane by lane". Met de "LogiCut" berekent Indego 700 zijn efficiënte maaipatroon en werkt het gebied dus veel sneller dan andere robottuinbouwhulpmiddelen.

Simple operationSimple operation

Eenvoudige bediening

Zodra het gazon is omgeven met de grensdraad en het werkgebied voor de Bosch Indego M700 is gedefinieerd, kan de robotgrasmaaier zeer snel worden aangepast. Het duidelijke en zelfverklarende display begeleidt u stap voor stap door de configuratie.

On for slopes possibleOn for slopes possible

Op voor hellingen mogelijk

De Bosch Indego M 700 bedongen hellingen tot 27 % (15°). De speciale wielen zorgen voor extra grip en stabiliteit, zelfs op natte grond, voor maaihellingen en hellingen. Wat het weer ook is, de robotmaaier volgt zijn maaiplan nauwgezet en betrouwbaar.

 

AUTO Agenda functie voor een gepersonaliseerd maaiplan


 
 

Om ervoor te zorgen dat uw gazon precies de zorg krijgt die het nodig heeft, afhankelijk van grasgroei, het weer en het seizoen, brengt Bosch Indego M700 uw tuin in kaart, bepaalt het gebied en ontwikkelt zo een geschikt plan voor de maaicycli.

 

Mulching principe voor een groene tuin

Het Indego M 700 model is geschikt voor gebieden tot een maximum van 700m2. Uw gazon wordt betrouwbaar onderhouden. De robotgrasmaaier voert zijn werk autonoom uit, d.w.z. zonder tussenkomst en het gras wordt automatisch gemaaid wanneer het daar tijd voor is. De snijhoogte kan met één druk op de knop worden ingesteld. De Bosch Indego M 700 snijdt het gras bij elke afslag een beetje. Het gemaaid gras valt op de grond, rot met de tijd en dient als een uitstekende meststof voor het gazon.

 

Automatisch opladen

De robotmaaier keert automatisch terug naar het laadstation wanneer de maaitaak is voltooid of wanneer de batterij leeg is en moet worden opgeladen.

 

Multisensoren zorgen voor een veilige werking

Als de robotmaaier in uw tuin werkt, registreert de Bosch Indego zijn omgeving. De ingebouwde opstartsensoren reageren direct als er obstakels in de rijbaan zitten. Bosch Indego draait zijn richting om, omzeilt het object en blijft dienovereenkomstig maaien.

 

Als de Bosch Indego M700 wordt opgetild of gekanteld, reageert de liftsensor en stopt de roterende bladen onmiddellijk. De robot is beschermd tegen diefstal met een pincode. Als de Indego M uit het gazon wordt verwijderd, sluit het zijn systeem. Ontgrendelen kan alleen door de pincode in te voeren. Er is een duidelijke rode STOP-knop op de bovenkant van de robotmaaier. In noodgevallen kan dit worden gebruikt om de robot en zijn roterende messen onmiddellijk te stoppen. Dit garandeert meer veiligheid en controle tijdens de werkzaamheden.

 

Snel klaar voor gebruik!

Al na een paar stappen is uw nieuwe Bosch robotgrasmaaier klaar voor zijn maaiwerk. De gebruiksvriendelijke installatie vereist geen uitgebreide technische kennis. Op het laadstation worden verschillende symbolen aangebracht. Zij helpen u de juiste positie voor het laadstation te vinden en de kabel kan worden opgeslagen. De afstandsliniaal maakt het eenvoudiger om de grensdraad in te stellen en vast te stellen. Bosch biedt ook een handige installatievideo.

 

Meer informatie
Modelnaam Bosch Indego M 700 (2021 model)
Merk Bosch
Verloop: ± 27 %
Complexiteit van gazons: Eenvoudig, complex
App-besturingselement Nee
Maaimodus systematische "Lane by lane"
Snijhoogte 30/40/50 mm
Snijbreedte 19 cm
Maaien in de regen: Regensensor (niet verstelbaar)
Oplaadtijd 75 min
Gebruiksduur van de batterij 60 min
Batterijtype Lithium-ion (18 V / 2,5 Ah)
Batterijgarantie: 1 jaar
Productgarantie: 5 jaar
Grens, optie Grensdraad
Veiligheid: Bescherming tegen diefstal, PIN-Code, obstakeldetectie, multisensoren
Speciale kenmerken:

• Navigatiesysteem "Logicut": voor een efficiënte maaibaan per rijstrook
• Bosch autokalender
• meergebiedsmaaien, spotmaaien

Optioneel: begrenzingsdraad en draadpennen

 
 

Bosch M 700 robotmaaier - 700m2


 
 
Meer informatie
Merk Bosch
Kleur Groen
Breedte (cm) 36,4
Hoogte (cm) 20,2
Lengte (cm) 44,5
Gewicht 8.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bosch Indego M 700 robotmaaier
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!