Flyer ONE Plus Carbon - eFoil - Board Only

Flyer One Plus Carbon - Board Only

Ervaar de sensatie als je door het water vliegt met een snelheid van maar liefst 40 km/u. De Waydoo Flyer ONE Plus - complete versie - heeft een vaartijd tot 120 minuten, waarmee je tot ongeveer 48 km kunt afleggen. Dit geeft je de vrijheid om onbeperkt te verkennen.

Flyer One Remote Controller

Flyer One Remote Controller

Waydoo Flyer One PLUS Propellor-upgradekit

Waydoo Flyer One PLUS Propellor-upgradekit

€ 2.999,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
3244
 

Ontdek de ultieme vrijheid met uw eFoil


 
 
Onze conclusie voor de Hobot 388De Flyer One Plus Carbon eFoil maakt gebruik van de vooruitgang in lithiumbatterij technologie en draadloze communicatie om een ​​ervaring te creëren die het gevoel van surfen combineert met dat van vliegen en snowboarden. Het resultaat is een krachtige, stabiele en verantwoordelijke rit met een maximale snelheid van 40 km p/u over elk water dat niet afhankelijk is van wind of golven.
 
 

Geen wind? Geen golven? Geen probleem.

Ervaar de nieuwste grens van surfen met de Flyer ONE Plus Carbon - de originele elektrische draagvleugel surfplank en 's werelds kleinste waterscooter, nu in een meer betaalbare carbon behuizing met twee batterijopties.

 

Ontdek de ultieme vrijheid van eFoil

 

 

De Flyer ONE Plus Carbon is opmerkelijk krachtig heeft een zeer geavanceerd ontwerp met ongeëvenaarde functies. Snel, stil en emissievrij. Daarmee creëert de Waydoo Flyer de ultieme vliegervaring en maakt gebruik van een zeer geavanceerd ontwerp met ongeëvenaarde functies voor een onverslaanbare prijs. We hebben de unieke Flyer ONE ontwikkeld met een robuust elektrisch aandrijfsysteem en slipvaste getextureerde koolstofvezel. Snel, stil en emissievrij, de Flyer ONE creëert de ultieme vliegervaring. 

 

Voel het surfen op een eFoil. Zweven boven het water zonder wind of golven, een echte ervaring.


 
 

Onze conclusie voor de Hobot 388De baanbrekende alles-in-één technologie

 

In een oogwenk klaar om te varen. In plaats van te worstelen met bouten en kabels of elektrische stekkers, is de Flyer ONE Plus volledig ontworpen om de setup tot een absoluut minimum te beperken. Rol je Waydoo gewoon het dichtstbijzijnde strand op, haal je PowerFlight Cell-batterij uit de compacte draagtas, klik hem erin, en je bent klaar om te eFoilen.
 
 

 

Meer informatie
Merk Waydoo
Kleur Zwart
Breedte (cm) 74
Hoogte (cm) 17
Lengte (cm) 168
Gewicht 13.700000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flyer ONE Plus Carbon - eFoil - Board Only
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!