220W Solar Paneel

Het 220W zonnepaneel is een efficiënt, inklapbaar zonnepaneel waarmee eenvoudig energie gegenereerd kan worden. Het paneel is voorzien van efficiënte monocrystalline zonnecellen, waardoor je al je elektrische apparaten ononderbroken op kan laden via een portable power station of accu.

€ 389,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
3293

Het 220W zonnepaneel is de sterkste in zijn soort en een efficiënt, inklapbaar zonnepaneel waarmee eenvoudig energie gegenereerd kan worden. Het paneel is voorzien van efficiënte monocrystalline zonnecellen, waardoor je al je elektrische apparaten ononderbroken op kan laden via een portable power station of accu.

Het design van het inklapbare paneel is uniek door de bijgeleverde beschermhoes/kickstand. Dit maakt het mogelijk om het Solar paneel in een 60 of 90-graden hoek naar de zon te richten. Daarnaast beschikt het paneel over een MC4 output. Met de MC4 naar XT60 kabel kan het zonnepaneel direct op bijvoorbeeld de 1200W Solar Generator aangesloten worden. Het 220W zonnepaneel is geschikt voor alle stand-alone batterij toepassingen. Denk hierbij aan vakantiehuisjes, (zeil)boten, campers en caravans.

Meer informatie
Merk POWER PRO eXtreme
Kleur Zwart
Breedte (cm) 229
Hoogte (cm) 52
Lengte (cm) 5
Gewicht 4.800000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:220W Solar Paneel
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!