Onderwater scooter WhiteShark Mix Pro Zwart Goud SUBLUE 8501452

Maak uw onderwaterverkenning gemakkelijk met de WhiteShark MixPro, de kleinste dubbele helix onderwaterscooter op de markt. WhiteShark MixPro is ultralicht en compact. Hij kan tot 7 km/h halen en gaat tot 60 minuten mee op een enkele lading.

€ 899,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2704

Maak uw onderwaterverkenning gemakkelijk met de WhiteShark MixPro, de kleinste dubbele helix onderwaterscooter op de markt. WhiteShark MixPro is ultralicht en compact. Hij kan tot 7 km/h halen en gaat tot 60 minuten mee op een enkele lading.

 

 

REVOLUTIONAIRE PRESTATIES
Opwindende updates, een verdubbeling van de levensduur van de batterij met snel opladen, de WhiteShark MIX PRO kan nu opmerkelijk 60 minuten werken en snel opladen in slechts 2 uur. De WhiteShark MIX PRO wordt met een opmerkelijke snelheid voortgestuwd en kan nu tot maximaal 1,8 m/s (7 km/h) duwen, of met 1,2 m/s (5 km/h) rennen om de looptijd te maximaliseren. DUBBELE boegschroeven kunnen een stuwkracht van 8 kgf ontketenen om de onderwaterwereld te verkennen.

BEVESTIGING VOOR TELEFOON EN ACTIECAMERA
Met de nieuw ontworpen telefoonhouder die in de vlotter is ingebouwd, kunt u uw telefoon gewoon meenemen terwijl u de WhiteShark MixPro gebruikt, klaar voor gebruik voor alle gebruikers. Leg epische momenten vast met uw smartphone door deze vast te maken aan de daarvoor bestemde telefoonhouder op de vlotter. U kunt uw actiecamera nog steeds eenvoudig aansluiten op de universele houder om deze zonder extra kosten om te toveren in een onderwaterfilmtool.

DUAL-MOTOR
Het innovatieve ontwerp biedt de perfecte combinatie van voortstuwing en stabiliteit. Privé familietijd bij het zwembad! Nu kunnen zelfs de kinderen zich vermaken met een paar mooie zwemslagen. Geweldige manier om een ​​leuke sportieve tijd te hebben als je thuis blijft.

VEILIGHEID EERST  
We hebben de waarschuwing voor een bijna lege batterij toegevoegd voor uw veiligheid, zodra u bent gewaarschuwd, gaat u onmiddellijk naar een veilige plek. Dit geeft u voldoende tijd om uw volgende stap te plannen. Toonaangevende afdichtings- en waterdichtingstechnologie zorgt ook voor de beste gebruikerservaring, met het diepste bereik van 40 m (131 ft).

HANDIG
Klein van formaat maar met veel energie. Het totale gewicht van 3,5 kg maakt het voor iedereen gemakkelijk te dragen. Slechts 20% van de grootte van conventionele DPD's in zowel grootte als gewicht. FAA-compatibele batterijen maken het ook mogelijk om vervangende batterijen eenvoudig te verwisselen. deelknop op facebook deelknop op pinterest-knop deel e-mail deel deze knop om te delen.

 

Lithium-ionbatterij en snel opladen

(* Let op: WhiteShark MixPro gaat tot 60 minuten mee onder normale onderwateromstandigheden).

WhiteShark MixPro wordt aangedreven door lithium-ionbatterijen, die in slechts twee uur volledig zijn opgeladen. De WhiteShark MixPro kan tot 60 minuten onder water meegaan op een enkele lading, waardoor je genoeg tijd hebt om in het water te verkennen. Besteed minder tijd aan het opladen en meer tijd aan het verkennen onder water.

LED-indicator

WhiteShark MixPro is uitgerust met een LED-lampje dat aangeeft wanneer je WhiteShark MixPro in de wacht staat, klaar om met je mee te gaan op je onderwateravontuur.

De kleur van de LED-indicator verandert wanneer WhiteShark MixPro de snelheid verandert. Het waarschuwt de gebruiker ook door te knipperen wanneer de batterij bijna leeg is, zodat er voldoende tijd is om terug te keren naar de kust.

Uitvoering

  • WhiteShark MIX PRO kan nu opmerkelijk 60 minuten werken en snel opladen in slechts 2 uur.
  • Sterke dubbele motoren, krachtig genoeg om meerdere mensen aan te trekken, meer plezier met vrienden, ontworpen voor zowel volwassenen als kinderen.
  • Privé familietijd bij het zwembad! Nu kunnen zelfs de kinderen zich vermaken met mooie zwemslagen. Geweldige manier om een ​​leuke sportieve tijd te hebben als je thuis blijft.
  • Dompel jezelf volledig onder in de onderwaterwereld terwijl je gemakkelijk door het water glijdt minder zuurstof verbruikt, meer plezier in het water.

 

Meer informatie
Merk Sublue
Kleur Zwart
Breedte (cm) 46,5
Hoogte (cm) 23
Lengte (cm) 23
Gewicht 2.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Onderwater scooter WhiteShark Mix Pro Zwart Goud SUBLUE 8501452
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!