Prowler 20 zwembadrobot

De Prowler 20 voelt zich als een vis in het water en reinigt zowel de bodem, wanden en de waterlijn. Tevens is deze voorzien van een Gyroscoop en Aquasmart technologie, een uniek scanning systeem die de oppervlakte van het zwembad scant en zijn juiste route kan bepalen.

Met de aanschaf van de Prowler 20 zwembadrobot geniet u van:
Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
"14 dagen bedenktijd"

€ 949,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
3151

Prowler 20 zwembadrobot

De Prowler 20 voelt zich als een vis in het water

De Prowler 20 reinigt zowel de bodem, wanden en de waterlijn dankzij Powerstream techchnologie grijpt de Prowler 20 de wanden met zijverplaatsing op een intelligente wijze vast.

De wateruitstroom aan de bovenkant en zijkant zorgen voor een effectievere reiniging van de waterlijn omdat deze zwembadrobot zich makkelijker naar de zijkanten kan bewegen. Dit model is geschikt voor alle type ondergronden en voor zwembaden tot 15 meter dankzij een kabellengte van 18 meter.

 

Pentair Prowler 20 - Voelt zich als een vis in het water

De Pentair Prowler 20 is een degelijke en vooral betaalbare zwembadrobot met uitstekende schoonmaakresultaten voor de bodem, wanden en de waterlijn. Door de zeer krachtige interne pomp van 17 m3 per uur wordt vrijwel al het vuil direct opgezogen en opgevangen in de filtermand.

Dolphin PoolBot PB35

De Prowler 20 zwembadrobot is tevens voorzien van de nieuwste “Active-Brush” technologie. De reinigingsborstel draait hierdoor twee keer de loopsnelheid van de robot waardoor de bodem efficiënter gereinigd wordt. Tevens is deze voorzien van een Gyroscoop en Aquasmart technologie, een uniek scanning systeem die de oppervlakte van het zwembad scant en zijn juiste route kan bepalen.

 

Absolute prestaties in zwembadreiniging

 

Prowler RC APP

Hoe werkt de mobiele applicatie van de Pentair Prowler zwembadrobot?

Maak verbinding met de nieuwe Prowler RC-applicatie en via de Bluetooth-verbinding, beschikbaar in de App Store en Google Play, wordt uw mobiele telefoon een afstandsbediening waarmee u: de robot kunt besturen, de starttijd kunt programmeren, verschillende reinigingsprogramma's kunt programmeren. cycli, de vorm van het zwembad bepalen, alarmen ontvangen alsof het filter van de robot vol is, of relevante informatie raadplegen over de status van de robot, zoals bedrijfsuren, spanning, stroom, etc.

 

 

Voordelen

  • Degelijke en betrouwbare zwembadrobot.
  • 5 jaar garantie.
  • Reinigt alle soorten zwembadbodems en vormen in 1,5, 2 of 2,5 uur grondig schoon.
  • Geschikt voor zwembaden tot 15 meter.
  • Extra goede reiniging door actieve borstel aan de onderzijde
  • Filtermand is groot en vanaf de bovenzijde bereikbaar.
  • Voorzien van een Fast Water Release
  • Navigatiesysteem dankzij Gyroscoop en Aquasmart software Coverage om het volledige zwembad te reinigen.
  • Extra stabiliteit dankzij powerstream mobility system.
  •  

 

Geniet na iedere reiniging

Reinigt alle soorten zwembadbodems en vormen grondig schoon. Hierna is het uitzonderlijk genieten van een heerlijk schoon zwembad van zowel de bodem als de wanden.

Double Layer filter

Inclusief een Double Layer filtersysteem. Door de combinatie van de extra fijne en de grovere filtercartridges, het Double-layer systeem, kan de robot zowel groot vuil (bladeren, takjes, insecten,…) als fijn vuil (zand, …) van de bodem opzuigen en opvangen.

Active brush system

Brede aanzuigmond

Met de ruime filtermand, een actief borstelsysteem en de extra brede zuigmond kun je alle soorten vuil aanzuigen en opslaan: een optimaal bedieningscomfort is hiermee gegarandeerd.

Ontdek een uitzonderlijke ervaring

 

Meer informatie
Merk Pentair
Kleur Wit
Breedte (cm) 36,5
Hoogte (cm) 20
Lengte (cm) 39,5
Gewicht 5.500000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Prowler 20 zwembadrobot
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!