Takuma Carbon

De nieuwste generatie Takuma eFoils-technologie. State-of-the-art board premium carbon constructie voor de ultieme e-foil-ervaring.

De Takuma Carbon is het beste board voor elk ervaringsniveau en rijstijl.

De uitgebalanceerde grootte en volumeverdeling in combinatie met de aerodynamische vorm zorgen voor stabiliteit en controle om alle soorten foliers onder alle omstandigheden te ondersteunen. De extra wendbaarheid maakt het niet alleen het ideale zeil op vlak water, maar ook op deining, hobbels en golven.

De smalle omtrek beperkt de weerstand tijdens het opstijgen en maakt veel diepere carvings mogelijk. De Carbon eFoil is onze meest efficiënte efoil omdat hij weinig energie verbruikt, waardoor langere ritten mogelijk zijn.

 • Mast: 65cm.
 • Vleugelset: Kujira Helium 1500.
 • Board afmeting: 177,8 x 68,5cm.
 • Volume 135 liter.
 • Batterijcapaciteit: 20Ah tot 42Ah.
 • Batterijduur: 45 tot 90 minuten.
 • Oplaadduur: 120 - 240min.
 • Maximale snelheid: 30 km/u.
 • Nominaal vermogen: 1300 W.
 • Maximaal uitgangsvermogen: 4000 W.
 • Gewicht: 34,75 (met batterij van 13 kg).
 • Inclusief Electronic Speed Control (ESC)
 • Inclusief "Plug & Play" trolley.

Prijs alleen geldig bij afhalen.

Bij aanschaf van een eFoil ontvangt u een waardecheque voor een gratis eFoil les.

Ook leverbaar - Takuma Cruising 2 - voor slechts € 4.999,00

€ 7.299,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4211
 

Ontdek de ultieme vrijheid met uw eFoil


 
 
Onze conclusie voor de Hobot 388De nieuwste generatie Takuma eFoils-technologie. State-of-the-art board premium carbonconstructie voor de ultieme e-foil-ervaring. De Takuma Carbon is het beste board voor elk ervaringsniveau en rijstijl.
 
De uitgebalanceerde grootte en volumeverdeling in combinatie met de aerodynamische vorm zorgen voor stabiliteit en controle om alle soorten foliers onder alle omstandigheden te ondersteunen. De extra wendbaarheid maakt het niet alleen het ideale zeil op vlak water, maar ook op deining, hobbels en golven.
 
De smalle omtrek beperkt de weerstand tijdens het opstijgen en maakt veel diepere carvings mogelijk. De Carbon eFoil is onze meest efficiënte efoil omdat hij weinig energie verbruikt, waardoor langere ritten mogelijk zijn.
 
 

Geen wind? Geen golven? Geen probleem.

Ontgrendel een nieuw tijdperk van watersporten met de Takuma Carbon Efoil. Het geavanceerde ontwerp en het geavanceerde elektrische voortstuwingssysteem bieden ongeëvenaarde prestaties en moeiteloos glijden boven de golven.

TAKUMA CARBON

 

Ontdek de ultieme vrijheid van eFoil

 

 

Ervaar de sensatie van het vliegen boven water met de vrijheid om overal te rijden, zonder de noodzaak van wind, golven of een boot. De Takuma eFoil biedt een unieke ervaring die niet door andere waterscooters kan worden nagebootst. Het is ontwikkeld om watersportliefhebbers een alternatieve activiteit te bieden op dagen dat er geen wind of golven zijn.

De Takuma eFoil combineert een elektrisch voortstuwingssysteem, een surfplank, een batterij, een afstandsbediening en een folie.

De eFoil is voor iedereen toegankelijk, ongeacht ervaring of vaardigheidsniveau in de watersport. Het ontwerp van de Takuma eFoils is gemaakt in Japan en is speciaal op maat gemaakt om iedereen die het wil uitproberen een gemakkelijke en leuke ervaring te bieden.

Takuma eFoils zijn de enige legale eFoils wereldwijd omdat ze een motor gebruiken met een vermogen van minder dan 4,5 kW. Dit betekent dat ze veilig in gebruik zijn, geen vaarbewijs nodig hebben en voldoen aan de meeste regelgeving.

G-DECK

Het Gravity-Deck is een diep concaaf deck dat het zwaartepunt van de rijder verlaagt en een perfecte voetpositionering mogelijk maakt. Het G-Deck maakt het mogelijk om de voor- en achtervoet waterpas op het board te houden voor een betere gewichtsverdeling en stabiliteit, wat leidt tot een verbeterde verbinding met de folie.

De concaaf bij de rails zorgt voor betere controle tijdens bochten en uitstekende controle over het board tijdens de vlucht.

Het is niet nodig om de voetpositie aan te passen vóór het opstijgen of tijdens de vlucht; het G-Deck verhoogt de manoeuvreerbaarheid en vergevingsgezindheid tijdens uw hele sessie.

BREDE NEUS

De opvallend gevormde voorkant zorgt voor algehele stabiliteit en maakt hem vergevingsgezind bij touchdowns.

Het board blijft minder plakken of vertraagt ​​je, terwijl neusduiken worden vermeden omdat het board zachtjes uit het water wordt geduwd.

DUBBELE CONCAVE ROMP

Twee prominente concaves die zich uitstrekken van het midden van het board tot aan de nose, verbeteren de acceleratie voor vroege starts en vergemakkelijken het gemakkelijk loskomen uit het water. Zorgt voor een extreem soepele touchdown en een natuurlijk rebound-effect dat de impact absorbeert en het board op natuurlijke wijze uitlijnt en stabiliseert.

V-RAILS

Het V-rail ontwerp maakt het mogelijk om momentum te behouden door de weerstand te verminderen, voorkomt dat de rails het water opvangen door bochten en stabiliseert het board tijdens touchdowns tussen hobbels.

Volumeverdeling waar u het nodig heeft. Er wordt meer volume op het deck gehouden voor stabiliteit en minder volume raakt het oppervlak voor vergevingsgezindheid en efficiëntie.

 

 

INTUÏTIEVE AFSTANDSBEDIENING

Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit, daarom zijn al onze afstandsbedieningen voorzien van een dubbele veiligheidsfunctie: een aan-uit-beveiligingstrigger en een automatische verbindingsverbreking zodra de afstandsbediening het water raakt. De snelheid wordt geregeld via een snelkeuzeknop die een geleidelijke snelheidsverhoging mogelijk maakt en de Takuma-afstandsbediening efficiënter maakt dan gewone trigger-afstandsbedieningen. De afstandsbediening is snel aan te sluiten en eenvoudig te gebruiken, waardoor u vanaf uw eerste rit het gevoel heeft dat u de controle heeft.

KUJIRA HELIUM

Met een koolstofcomposietconstructie en lichtgewicht heliumschuimkern is de Kujira Helium, gebruikt op al onze eFoils, de meest gebruiksvriendelijke prestatiefolie die momenteel op de markt is. De middelgrote en medium aspectverhouding van de Kujira Helium past bij het volledige scala aan rijders, van lichtgewicht tot zwaargewicht, hij is geschikt voor iedereen, ongeacht je maat en niveau.

DE ACCU

De Takuma eFoils en de eTow gebruiken een geavanceerde, op maat gemaakte batterij om een ​​elektromotor in een maritieme omgeving van stroom te voorzien. De Takuma-batterijen, met hoogwaardige cellen, zijn compact, verwijderbaar, gebouwd om lang mee te gaan en gemakkelijk uitwisselbaar tijdens sessies. Al onze batterijen zijn IPX8 waterbestendig. Alle Takuma-batterijen zijn compatibel met alle generaties Takuma eFoils en de eTow.

20A

0.864kWh - 43,2 V / IPX8

De 20A-batterij is ons lichtste model, waardoor het totale gewicht van de eFoil wordt verminderd en het transport comfortabeler wordt.

Gewicht: 9.4 kg
Autonomie: tot 45 minuten*

25A

1.08kWh - 43,2 V / IPX8

Het 25A-batterijmodel is een slimme stroomoplossing voor uw dagelijkse eFoil-sessies. Het is het beste in gewicht, autonomie en prestaties.

Gewicht : 10.4 kg
Autonomie: tot 60 minuten*

35A

1.512kWh - 43,2 V / IPX8

Dit model is onze krachtigste batterij, biedt de langste autonomie en geeft u de mogelijkheid om uw tijd op het water te verlengen.

Gewicht : 12.4 kg
Autonomie: tot 90 minuten*

 

*Autonomie kan variëren afhankelijk van de omstandigheden, rijstijl en rijderniveau

Meer informatie
Merk Takuma
Kleur Zwart
Breedte (cm) 68.,58
Lengte (cm) 177,8
Gewicht 34.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Takuma Carbon
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!