Sup of Kayak huren

Huur een Sup of Kayak en verken de omgeving middels een dagtripje waar u ook naar toe gaat. Ga naar het mooie Giethoorn en peddel in een van onze één- of tweepersoons kayak's of Sup eenvoudig en in je eigen tempo over de Beulaeker en door de schilderachtige grachten van de historische binnenstad.

€ 20,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
3601

 

Huur een Sup of Kayak en verken de omgeving middels een dagtripje waar u ook naar toe gaat. Ga naar het mooie Giethoorn en peddel in een van onze één- of tweepersoons kayak's of Sup eenvoudig en in je eigen tempo over de Beulaeker en door de schilderachtige grachten van de historische binnenstad.

Ben je niet of totaal niet sportief? Dan is suppen alsnog een fantastische bezigheid. Je hebt geen conditie nodig en kan toch lekker sporten zonder buiten adem te raken.

SUP staat voor ‘Stand Up Paddle’ en doe je op een SUP-board. Dat is een groot surfboard waar je op kunt staan en rond kan peddelen, of zelfs surfen op golven. Maar hoe positioneer je jezelf correct op een SUP board?

Suppen neemt wereldwijd razendsnel in populariteit toe.

 

 

De Sup-boards en Kayak's die we verhuren zijn opblaasbaar en worden compleet geleverd met peddel(s). Eenmaal aangekomen op jouw locatie pomp je de sup of kayak in 5 minuten op en je bent klaar om te genieten op het water.

Uitleg hierover krijg je als je de boards komt halen. Huur een board voor een halve dag (3 uur) of een hele dag (8 uur). Wanneer jouw sets wordt afgeleverd vragen we een kopie identiteitsbewijs en € 100,00 euro borg.

Plezier voor zowel beginners als professionals, met extra stabiliteit. Maar welke kleding draag je tijdens het suppen?

 


Comfort, sportief en stabiliteit

Met zijn brede board is dit design geoptimaliseerd om het suppen te leren, om recreatief te suppen en kleine golfjes te pakken. Het opblaasbare Stand up SUP-board is gemaakt van een stevige kwaliteit polyester materiaal voor een optimale grip en comfort, zodat u uren lang kunt genieten op het water. Bij dit board draait het voornamelijk om comfort en stabiliteit en is geschikt voor 1 persoon met een maximaal gewicht van 120 kg.

Sportief genieten

SUP dwars door het pittoreske Giethoorn, bekend om zijn bruggetjes, punters en waterwegen. Veel van de huizen liggen op eilandjes en zijn alleen bereikbaar met bruggetjes, waarvan er meer dan 176 zijn. Onderweg sup je door het weidevogelgebied De Bramen met allerlei soorten weidevogels zoals de watersnip, wulp, tureluur, grutto, zomertaling en graspieper. Hier is een mooie picknickplek waar je kan genieten en bijkomen.

Stabiel en comfortabel

Deze tweepersoons kayak heeft een draagvermogen van 200 kg. De Hydro Force Ventura is de ideale kayak voor een ieder aangezien de kayak zeer stabiel en comfortabel is. De Hydro Force Ventura is geschikt voor vlak water en rivieren met rustig water. Door het brede design is de kayak makkelijk te besturen en hierdoor ideaal voor een ieder. De twee verstelbare zittingen zorgen ervoor dat je samen met je vriend(in) of familielid comfortabel kan genieten van de natuur. Deze Hydro Force Ventura kayak wordt compleet geleverd met twee peddels en een pomp. Zo kan je direct het water op.

 

Meer informatie
Kleur Blauw
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sup of Kayak huren